Droomonderneming bereiken.

Het is een droom voor elke ondernemer, met je eigen onderneming iets bereiken waar je genoeg geld of geluk mee kunt vinden, maar hoe bereik je dat? 

Er zijn 3 voorwaarden voor het bereiken van die droom: 

  1. Je moet ergens goed in zijn, als je een onderneming begint is het natuurlijk een vereiste dat je de kwaliteiten en talenten moet hebben voor datgene waar jij in wilt ondernemen want anders faal je. 
  2. Er moet markt voor zijn, als je een onderneming start moet je zeker weten dat er vraag naar is. Als er geen vraag naar is dan resulteert dat is een het gebrek aan geld, hoe goed je ergens ook in bent maakt niet uit, als er geen markt voor is dan is de kans op faillissement erg groot, en dat is natuurlijk de nachtmerrie van elke ondernemer. 
  3. Je moet ergens passie voor hebben. Dit is misschien wel het belangrijkste van je eigen onderneming hebben. Je kunt natuurlijk een goede onderneming hebben, maar als je dit doet in iets waar je geen passie of plezier in hebt dan word je er niet gelukkig van.  

 

Beschik je alleen over 1 en 3? Dan resulteert dit in geldgebrek omdat je ergens goed in bent en er passie voor hebt, maar er is geen markt voor. 

Beschik je alleen over 2 en 3? Dan resulteert dit in falen omdat je er passie voor hebt en er is markt voor, maar omdat je er niet goed in bent zul je je doel niet kunnen bereiken. 

Beschik je alleen over 1 en 2? Dan resulteert dit in een black-out omdat er markt voor is en je bent er goed in, maar omdat je er geen passie voor hebt kan dit resulteren in een black-out. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *