Droomtoekomst?

Wat is de definitie van een droomtoekomst?

Dat is moeilijk te beantwoorden omdat iedereen er zijn of haar eigen definitie aan kan geven, het is jouw droomtoekomst dus hoe die droom eruit komt te zien dat kan je helemaal zelf bepalen. Bij de meeste begint dat al erg vroeg, van kinderen die superman willen zijn tot een puber die maar al te graag profvoetballer wil worden, iedereen heeft zijn of haar eigen droomtoekomst. 

Het is altijd goed om een droomtoekomst te hebben omdat je dan voor jezelf doelen kunt stellen die je bereiken wilt. Realistisch of niet, het is jouw droomtoekomst en in een droom is alles mogelijk. Het is altijd belangrijk om de lat hoog te leggen voor jezelf en na te denken over de toekomst, al is die nog zo ver weg. Het zal natuurlijk niet iedereen lukken om die droom te vervullen, maar er is één ding zeker: niks is onmogelijk. 

Je droomtoekomst creëer je zelf door met de juisten instelling te werken. Met de juisten instelling wordt onder andere bedoelt dat je niet zomaar opgeeft als het even tegen zit, maar juist harder je best gaat doen. In de meesten gevallen is het zo dat je risico’s moet nemen om jouw droomtoekomst te bereiken en soms ook dingen moet laten vallen die je leuk vindt om te doen, om je 100% te kunnen inzetten voor jouw droomtoekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *